90's vs 20's (9+)Terug naar het overzicht

zondag 27 november
Een ode aan de (wan)smaak, met een dj, viers pelers, hits en genânte momenten.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. Dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze, maar als je vader gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien hoe je de ‘Macarena’ danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan & Freek nemen het op tegen Twarres, Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer, Elsa staat tegenover Pocahontas. Natuurlijk weet iedereen van tevoren wie er wint. ‘90’s vs 20’s’ gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, over nostalgie, trends en guilty pleasures, en over dat jij later net zoals je ouders wordt, ook al roep je nog zo hard van niet. Ook dat is oké!

Deze voorstelling speelt op zondag 27 november bij Theater De Vest  in Alkmaar. Komen jullie ook? Reserveer dan tickets via de roze button! 

Kijk voor nog meer leuke uitjes in de regio ook eens op onze eropuit-pagina!

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Openingstijden Zondag 27 november om 14:30 Prijs €11,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HERFSTVAKANTIE

HERFSTVAKANTIE

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst én bijna herfstvakantie! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!