Zomer in de dierentuinTerug naar het overzicht

zondag 30 augustus
Er is veel extra's te doen in de zomervakantie bij Dierenpark Van Blanckendaell Park! Kom je ook?

Het treintje “de Blanckendaell Express” rijdt ieder weekend, en in de zomervakantie iedere dag door het park. De machinist vertelt tijdens de rit allemaal wetenswaardigheden over de dieren. Slechts € 1,00 per persoon. Sinds 20 juni hebben ze ook schattige Falabella paardjes in het park.

In de zomervakantie is er op zondag extra entertainment, zoals het schminktheater en ballonnenclown Niekie en doordeweeks op alle dagen diervoeren door de dierverzorgers. Hou de website in de gaten via de websitebutton!

Kidsproofreporter Donna is er geweest, lees hier hoe zij het vond

Over het dierenpark
Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen. Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren.

Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs Papegaaien, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes.

Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen.

Toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in het gezellige Cafetaria.

Ophalen van herinneringen of nieuwsgierig naar hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het Museum Historisch Harenkarspel een must. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kom naar dit unieke dierenpark en ontdek hoe de dieren uit alle werelddelen gezellig met elkaar samenleven.

TIP: voor € 1,00 kun je ook een leuke speurtocht doen!

Dierenpark Blanckendaell

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn
Openingstijden

Het park is het hele jaar geopend, 7 dagen per week van 09:30-17:30 uur

 

Prijs 3-4 jaar € 3,00 / 5-12 jaar € 7,00 / Volwassenen €11,00 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!