Jarige Job DagTerug naar het overzicht

zondag 4 juni
Feest jij mee? Tijdens de Jarige Job Dag bij het Zuiderzeemuseum zijn er allerlei leuke activiteiten.

Op zondag 4 juni organiseert het Zuiderzeemuseum de Jarige Job Dag in samenwerking met Stichting Jarige Job en Hallo Kids Radio.

Het vieren van je verjaardag is helaas niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Met de speciale verjaarsdagboxen van Stichting Jarige Job krijgen deze kinderen alsnog een onvergetelijke verjaardag. Tijdens de Jarige Job dag vragen ze bij het Zuiderzeemuseum aandacht voor dit mooie doel, verzamelen ze cadeaus én zijn er tal van feestelijke activiteiten.

Feest jij mee?
Voor kinderen is er van alles te doen. Feest mee met de dj's van Hallo Kids radio, speel een potje ganzenbord of monopoly in het spelletjescafé, maak een mooie feesttekening of draai aan het rad van avontuur. Ontmoet mascotte Super Job en laat je schminken of versieren met een glittertatoeage. 

In het buitenmuseum staat de hele dag een pop-up kraam van Stichting Jarige Job. Ambassadeurs van de stichting vertellen hier meer over hun missie én je kunt een cadeautje achterlaten voor in een verjaardagsbox. Heb je een cadeau gedoneerd bij de pop-up kraam? Dan kun je in het kinderatelier gratis een feestkroon knutselen!

Wil je meer weten over de Jarige Job Dag? Klik dan op de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke activiteiten ook eens op onze eropuit-pagina!

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Openingstijden Zondag 4 juni Prijs Reguliere entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips