Schaatsen met kinderen!Terug naar het overzicht

zaterdag 15 februari

Sportcomplex de Meent

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Openingstijden Klik even door naar de website voor de juiste openingstijden per baan per dag! Prijs Kinderen t/m 2 jaar gratis  , kinderen t/m 17 jaar € 4,20, volwassenen € 5,70  Bezoeker (niet-schaatser)  € 0,50
Kom heerlijk schaatsen bij De Meent en geniet van de buitenlucht. Een winters uitje voor het hele gezin!

Lekker een dagje uit met het hele gezin. Schaatsen is zó leuk om met elkaar te doen. Je bent samen lekker in de weer en geniet van de buitenlucht. Wij vinden het een écht hollande traditie in de wintermaanden. IJsbaan De Meent Bauerfeind beschikt over een half overdekte 400-meterbaan én een IJshal van 30 bij 60 meter.

Heb je geen schaatsen? Geen probleem, je kunt schaatsen huren. Willen de kinderen graag schaatsen en heb je zelf geen zin? Je kunt voor € 0,50 als bezoeker naar binnen en een plekje zoeken op de tribune. Leuk om dan foto's en filmpjes te maken van de kinderen op  het ijs.

Krijgen de kinderen het koud en willen ze wat drinken en eten? Dat kan in het gezellige restaurant TRCK, de horecapartner van De Meent, dat aan de ijsbaan ligt. Je kunt er op je schaatsen naar binnen en even doorwarmen. Daarna ben je weer helemaal klaar voor nog mee rondjes!

Kidsproofreporter Loïs is er geweest met haar nichtje Sam en zusje Donna. Moet je kijken hoe leuk!Dussss, sjaal om, handschoenen aan en schaatsen maar!Blogs & filmpjesAlle blogs