Heerlijk PlonsenTerug naar het overzicht

dinsdag 23 augustus
Plonsen maar! Zwembad De Waterhoorn is deze zomervakantie extra geopend! Zwem je mee?

De Waterhoorn is een groot zwemcomplex in Hoorn. Je kunt hier recreatiezwemmen, familiezwemmen of wedstrijdzwemmen. Genoeg leuks voor het hele gezin!

Check de coole glijbaan en verbeter je record, laat je meevoeren in de stroomversnelling en zwem een stukje naar buiten! Binnen is een groot bad waar bijvoorbeeld baantjes kunnen worden getrokken. Ook voor de kleintjes is er een leuk badje met glijbaantje. Willen jullie nog graag van de grote glijbaan? Kom dan naar het recreatiebad! 

Zwembad De Waterhoorn heeft de tijden voor het vrijzwemmen tijdens de zomervakantie verruimd. Doordeweeks is het zwembad elke dag geopend van 09:45 tot 17:00 voor vrijzwemmen. In het weekend gelden de reguliere openingstijden.

In het wedstrijdbad organiseren ze een super toffe waterspeeltuin voor jong en oud. Toffe activiteiten in het water, zoals een stroomversnelling, duiken van de startblokken, een coole loopmat en diverse grote matten en banden. 

Voor de zwemleskinderen organiseren ze hier doordeweeks om 10:30 uur extra oefenuurtjes in het wedstrijdbad. Tijdens het oefenuurtje kunnen ouders en kinderen samen oefenen voor de zwemles. Er staan instructeurs klaar om te helpen en tips te geven. Alle zwemleskinderen, ook kinderen die op de wachtlijst staan, mogen gratis vrijzwemmen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

Tot slot organiseren ze doordeweeks speciaal voor de kleintjes familiezwemmen in het doelgroepenbad om 10:30 uur. Hier kan je heerlijk zwemmen met allerlei speeltjes in het zwembad

Voor meer informatie over Zwembad De Waterhoorn, klik je op de roze button

Voor meer leuke uitjes voor tijdens de herfstvakantie, houd je ook onze eropuit-pagina in de gaten!

De Waterhoorn

Holenweg 14e
1624 PB Hoorn
Openingstijden Check voor de actuele openingstijden de website via de roze button. Prijs Reguliere entree. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial