Het Grote PietenhuisTerug naar het overzicht

zaterdag 19 november
Het Grote Pietenhuis komt terug in Alkmaar! Help de pieten in de omgetoverde Grote Kerk!
Ook dit jaar zal Het Grote Pietenhuis weer te vinden zijn in de Grote Kerk van Alkmaar. Van 19 t/m 27 november kunnen kinderen de pieten helpen in een volledig omgetoverde kerk. En ze hebben de hulp hard nodig!

Speur Het Grote Pietenhuis af naar de geheimen van Sinterklaas. Klim en klauter over daken, doorsta de hindernisbaan en mik cadeautjes in de juiste schoorsteen. Neem even pauze en geniet van warme chocolademelk met slagroom, doe een dansje met discopiet en vergeet je verlanglijstje niet bij Sinterklaas te brengen.

In de Grote Kerk staat een hele grote kluis, gevuld met cadeautjes en snoepgoed. Dat moet wel de kluis van Sinterklaas zijn! Maar de pieten krijgen de kluis niet open zonder hulp van de kinderen. Help jij mee?

De Grote Brievenbus
Op 12 november verwelkomen we Sinterklaas en zijn pieten in Alkmaar. Vanaf die dag zal ook De Grote Brievenbus van Sinterklaas geplaatst worden. Hier kunnen alle kinderen hun tekening, verlanglijstje of brief in stoppen, zodat de pieten van het Grote Pietenhuis vast aan de slag kunnen gaan.

Praktische informatie
Het Grote Pietenhuis is geopend op 19, 20, 23, 25, 26 en 27 november tussen 10.30 uur en 17.00 uur. Tickets zijn €7,50 per persoon (exclusief €1,50 transactiekosten en kinderen tot 1 jaar gratis). Meer informatie en tickets via de roze websitebutton.

Daarnaast kun je dit jaar het Winterboek mee bestellen. Een gaaf doeboek vol puzzels, kleurplaten en knutselopdrachten!

Het Grote Pietenhuis is een samenwerking tussen DOSS Event Support en TAQA Theater de Vest

Het Grote Pietenhuis

Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar
Openingstijden 19, 20, 23, 25, 26 en 27 november tussen 10.30 uur en 17.00 uur Prijs Tickets zijn €7,50 per persoon (exclusief €1,50 transactiekosten en kinderen tot 1 jaar gratis) Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HERFSTVAKANTIE

HERFSTVAKANTIE

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst én bijna herfstvakantie! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!