My First Concert 6+Terug naar het overzicht

zondag 16 februari

Podium de Flux

Hemkade 48
1506 PT Zaandam
Openingstijden 16 februari 2020 Prijs € 10,00 per persoon Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een vet hip rockconcert voor kinderen bij Podium de Flux in Zaandam!
Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.

Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dit nieuwe album geeft de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en we zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren!

Koning van de dansvloer
Tijdens de liveshow worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.
Workshop Band t-shirt maken

Voorafgaand aan het concert kan je meedoen aan een workshop band t-shirt maken onder begeleiding van Fluxus!

Klik even door via de websitebutton om kaartjes te reserveren! Tickets zijn maar €10 pp!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs