In de roos kindercoachIngTerug naar het overzicht

Samen spelen, voelen, ontdekken, jij bepaalt de roos, zoekende pijlen, ervaren, zo kom je er wel.
Alle kinderen willen ontwikkelen en leren, daar gelooft Inge Liefting in. Ieder op de manier die bij hem of haar past. Soms zit een kind even niet lekker in zijn of haar vel, waardoor de ontwikkeling stagneert. Als leerkracht en kindercoach wil Inge kinderen helpen vooruit te kijken. Wat kan je, wat wil je leren, wat heb je nodig? Wat voelt er okee en wat kan je helpen om je oké te voelen? Hulp om zelf te leren doen.

Kindercoaching is kortdurend, er zullen ongeveer zeven sessies plaatsvinden. Tijdens deze sessies ontdekt en ervaart het kind d.m.v. spel, creatieve werkvormen, gesprekken en bewegings- en ademhalingsoefeningen wat hem of haar helpt. Het traject wordt afgesloten met een eindevaluatie met ouder(s) en kind. Soms is tussentijdse evaluatie gewenst.
Bij jonge kinderen is er vaak sprake van ouder- en kindcoaching. Naast de sessies met het kind, kunnen er ook sessies met de ouder(s) worden ingepland.

In de roos kindercoachIng

43 Haydnlaan
1817 GP Alkmaar
Openingstijden Afspraak in overleg Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Kom in de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Alkmaar en maak bijvoorbeeld een #museumselfie of verzin een liedje bij de kunstwerken die je ziet.

Wel vooraf reserveren!