14 gave zomervakantie uitjes in Nederland!

7 juli 2017
De zomervakantie is natuurlijk hét moment om er een leuk dagje op uit te gaan.
Samen met alle Kidsproof-collega’s hebben we onze aanraders voor je verzameld. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen… Of je doet ze allemaal ;-)Kanonnen in Madurodam
Het is de 17e eeuw. Stap aan boord van De Vergulde Bever en vaar naar Nieuw Amsterdam, de stad die nu New York heet... Durf jij een kanon af te vuren? Beleef het allemaal in de nieuwe attractie Nieuw Amsterdam in Madurodam!

Word jij een held?
Kom deze zomer naar Aviodrome voor meer dan 100 vliegtuigen en de spectaculaire nieuwe expositie over 100 jaar Marine Luchtvaartdienst. Test jezelf op de nieuwe stormbaan en ontdek de spannende en heldhaftige verhalen!Bezoek het Koninklijk Paleis
Welkom in het Koninklijk Paleis Amsterdam! Hier neemt Prins Louis je mee voor een rondleiding (6 t/m 8 jaar). Ben jij 9 jaar of ouder? Ga op pad met Jacob en los het raadsel op! Ook voor papa en mama is er een speciale tour.

40 jaar PLAYMOBIL
Nog tot 28-8: Vijftig levensgrote en duizenden héle kleine PLAYMOBIL-poppen in het Limburgs Museum in Venlo! Een ‘avontuurlijke reis door de tijd’, met grote diorama’s en talrijke speeltafels, te gek voor jong en oud!Citytrip Enschede
Na een relaxed weekend in Enschede zijn we verliefd geworden op deze gezellige, levendige stad in het Oosten. Met haar Oude Markt vol terrassen, hippe winkels en fijne Kidsproof zomerevents. Het voelt als het kloppend hart van Twente!

Zomerworkshop Rijksmuseum
Wauw! Neem deze zomer eens een kijkje in de tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze staan vol met vrolijke beelden van Jean Dubuffet! Maak jij ook zo’n gaaf beeld? De reuze blokken staan al voor je klaar. Ook fijn: het is gratis!Dino's in Almere
Stadslandgoed De Kemphaan staat in het teken van Dino’s met Dinospeurtocht, Dinotentoonstelling en levensgrote Dino. Trek gekregen? Bij Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan hebben ze een echte Dino pannenkoek met een Dino verrassing.

Paleis Het Loo
Kom tijdens de Prinsen- en Prinsessendag verkleed naar Paleis Het Loo. Laat je schminken, versier een kroon en maak een medaille. Je kunt ook genieten van het theater en koninklijke sporten, zoals pijl & boogschieten!Op zoek naar de Walvis
Zet deze zomervakantie koers naar Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. En leer alles over de machtige walvis in de tentoonstelling, tijdens het peuterverhaal of de expeditie! En er is nog zoveel meer te doen en te ontdekken... (3-12 jaar)

Stripfiguren komen tot leven!
Hét indoor pretpark in Antwerpen is Comics Station Antwerp. Weggeflitst worden in de teletijdmachine van prof. Barabas, een feestje bouwen met de Smurfen in het bos of net als Lucky Luke sneller schieten dan je schaduw!Laatste kans!
Harry Potter: The Exhibition is alleen deze zomer nog in Utrecht! Ontdek alles over het tovenaarsleven van Harry en zijn vrienden in een reis langs je favoriete filmscénes en decorstukken. Echt een top uitje voor de zomervakantie!

Naar het Binnenhof!
Waar leest de Koning de troonrede voor? Hoe ziet de Ridderzaal er van binnen uit? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de speciale kinderrondleiding van ProDemos op het Binnenhof. In de zomervakantie vrijwel iedere dag!Wereldreis onder de grond
Daal af naar ijsgrotten, aardgrotten en onderwatergrotten... De film Amazing Caves in Omniversum neemt je mee op een hele spannende ontdekkingsreis! Alsof je er zelf bij bent (brrr). Tip: de 2e film op dezelfde dag is slechts €5,50!

Dikkie Dik speurtocht
Kom deze zomer de vernieuwde Dikkie Dik speurtocht doen in de tuin van Paleis Soestdijk en doe mee met de knutselochtenden! Check ook de kindermatinees van De waanzinnige boomhut, Dirk Scheele, Dikkie Dik en Nijntje.De Museumkidskaart!
Dit wordt een te gekke zomer! Dino’s, vliegtuigen, De Nachtwacht, toffe experimenten, coole foto’s en nog veel meer. Met hun Museumkidskaart beleven ze het écht. Doe je kids een plezier en geef ze 400 musea cadeau!