7x gave kindervoorstellingen die door heel Nederland touren!

18 januari 2018
Als wij zeggen: helden, cowboys, prinsessen, straathonden en drakentemmers. Muziek, toneel, dans, theater en zang. Wat zeg jij dan?
Te gek theater voor kinderen natuurlijk! Bij deze onze zeven tips die door heel NL touren.Beauty en het beest
Een dapper meisje, een verwende prins, jaloerse zussen, grappige bediendes en en een zingend bos. Het moderne sprookje Beauty en het beest (8-108 jaar) zit vol zang, dans en muziek met een mooie boodschap.Voor de allerkleinsten (0-6 jr)
Festival 2 Turven Hoog is er voor de kleinsten, de aller-allerkleinsten en voor volwassenen... enfin voor iedereen! 28 mrt t/m 8 apr volop theater, muziek, dans en beeldende kunst in Almere, Den Haag, Haarlem & Amsterdam! Zet het vast in je agenda!Alles onder controle?
De nachtwaker houdt graag controle, maar wat als hij die even niet heeft? De Nachtwaker is objecttheater van Het Filiaal theatermakers. Er wordt nauwelijks in gesproken, maar er is des te meer te zien! #allesondercontroleCowboys & Drakentemmers!
De kleine cowboy (4+) neemt je mee op avontuur naar het Wilde Westen, op zoek naar zijn knuffelkoe. Zapp Theaterprijs winnaar Joris & de drakentemmers (8+) staat voor vurig muziektheater. Goed voor een flinke dosis moed & zelfvertrouwen!Held op Sokken (5+)
Draken verslaan, prinsessen uit torens bevrijden, dat is niks voor ridder Roderick. Maar toch troeft hij de ridders af en weet hij de jonkvrouw voor zich te winnen. Een ontwapenend muzikaal verhaal door Schippers&VanGucht. Bekijk de hele speellijst!Woef Side Story
In de wondere wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken zijn straathond Toto en rashond Marina dolverliefd. Houdt hun liefde stand? De te gekke musical Woef Side Story van Theater Rotterdam won al vele prijzen. Mis het niet!Ontdek het openluchttheater
Altijd zó bijzonder, het openluchttheater. Lekker buiten, op prachtige locaties, kijken, luisteren, zingen, dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen. Ook komend seizoen weer volop voorstellingen voor de hele familie! Wil jij weten waar?

PS. Houd onze Uitagenda in de gaten voor al deze en nog veel meer leuke theatervoorstellingen voor kinderen bij ons in de buurt!