Bezoek Pakjesboot 12 en het Chocoladeletter Pakhuis!

13 november 2017
Rondleidpiet geeft een rondleiding langs alle kamers van de Pakjesboot12. Bijzonder!
De intocht van Sinterklaas meemaken is al een feest... het schoentje zetten ook... maar wil je deze Sinterklaas periode nóg specialer maken dit jaar? Breng dan een bezoekje aan de enige echte Pakjesboot 12!

Je ziet die mooie grote stoomboot met wuivende Sint en huppelende Pieten op 18 november Nederland in varen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal op die boot?
Waar worden die pepernoten gebakken? Is er een slaapkamer aan boord? Hangen daar de tekeningen die de kinderen naar Sinterklaas hebben gestuurd?
En... het heet de Pakjesboot.. betekent dat ook dat er kadootjes op het schip bewaard worden?

Rondleidpiet heet jou van harte welkom op de Pakjesboot en laat je alles zien! Je mag in de keuken komen, in de pakjeskamer, en, als je belooft stil te zijn... misschien ook wel in de slaapkamer van Sinterklaas!
Reserveer je kaarten
Ben jij ook zo benieuwd wat zich op de Pakjesboot allemaal afspeelt? Klik dan door naar de website van de Pakjesboot en bestel je kaarten voor een van deze data:
  • Leeuwarden zondag 19 en maandag 20 november
  • Harlingen dinsdag 21 en woensdag 22 november
  • Hoorn donderdag 23 en vrijdag 24 november
  • Haarlem maandag 27 t/m woensdag 29 november
  • Leiden donderdag 30 november en vrijdag 1 december
  • Rotterdam zaterdag 2 t/m maandag 4 december

Extra tip
; Heb je zeebenen maar wil je wel graag zien waar de Pieten ook pakjes inpakken en pepernoten en chocoladeletters maken? Bezoek dan het Chocolade Pakhuis op 25 of 26 november of 3 december in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen! Een waanzinnig leuk uitjes voor de hele familie!!

De Pakjesbootdagen en het Chocoladeletter Pakhuis worden mede mogelijk gemaakt door Verkade!