Ontwerp je eigen lunchbox

4 november 2019
Kijk wat leuk! Wij kregen van MyMepal de mogelijkheid om een eigen broodtrommel en waterfles te ontwerpen. Je kunt deze lunchtrommels zelf personaliseren én bijvoorbeeld de naam van je zoon of dochter erop zetten. Dat is helemaal handig! Hoe dat ontwerpen van een lunchbox in zijn werk gaat? Ik mocht het uittesten.
Ontwerp je eigen broodtrommel van MyMepal
Wat een grappig idee zo'n broodtrommel met de naam van je kind erop. Toen ik hoorde dat ik mocht uittesten hoe het ontwerpen van een lunchbox en waterfles in zijn werk gaat, was ik gelijk enthousiast. Ik hou van originele items, want ze zijn uniek en niemand anders heeft ze. In dit geval mag ik de broodtrommel ook nog eens zelf ontwerpen, dat is helemaal leuk!

Ik mag op MyMepal.com zowel een lunchbox als een waterfles bestellen; een te gek cadeautje voor onze vrolijke Kidsproof-reporter Donna! Maar ook als verrassing voor je eigen kind, buurjongen of nichtje is ie natuurlijk superleuk. Voor de feestdagen, voor een verjaardag, omdat de oude lunchbox aan vervanging toe is, kwijt is óf omdat een originele trommel gewoon veel leuker is ;)

Stap 1: Ga naar de website MyMepal.com

De website opent zich en ik zie direct al wat leuks op de homepage: bij MyMepal kun je niet alleen gepersonaliseerde broodtrommels & waterflessen bestellen, ze hebben ook drinkbekers, tuitbekers en lunchpotten. Tof! Je kunt hier gewoon een hele lunchset ontwerpen.

Stap 2: Kies het soort ontwerp

Ik kies ervoor om de lunchbox helemaal van top tot teen zelf te ontwerpen, dus ik klik direct op ‘eigen ontwerp’. Maar ook als je niet zo creatief bent, of het liever wat makkelijker houdt, zijn er opties: MyMepal heeft standaard ontwerpen én Disney-ontwerpen klaarstaan waarbij je alleen nog de naam van het kind hoeft toe te voegen.Stap 3: Kies het product

Bij het zien van alle producten waar ik uit kan kiezen, twijfel ik even waar ik mijn ontwerp op zal maken… Ik kies de grote 'Take A Break' lunchbox, want op de deksel kun je vast iets heel leuks ontwerpen én er passen lekker veel boterhammen in! Ook voor de waterfles kies ik de grote variant met 700 ml: de Mepal waterfles Ellipse.Stap 4: Ontwerp je eigen lunchtrommel

Ik klik de lunchbox aan en er opent zich een ontwerpscherm. Hier je kun zelf alle kleuren kiezen van de broodtrommel, teksten toevoegen én een afbeelding toevoegen, wat een keuze zeg! Ik kies voor een blauwe trommel en natuurlijk een roze deksel, Donna's lievelingskleur.
Dat is leuk! Bij afbeelding en achtergrond kun je niet alleen je eigen foto’s uploaden, maar MyMepal heeft ook een heleboel kant en klare plaatjes die je op de trommel kan plaatsen. Van dieren tot smileys en van ballonnen tot hartjes. Ik zie meteen een geschikte achtergrond met tropische bladeren waar ik een schattig roze busje op zet. En natuurlijk niet te vergeten; Donna's naam!Dat ging super makkelijk! Het ontwerpen van de waterfles gaat hetzelfde in zijn werk. Ik kies weer voor de hippe bladerenprint, zodat Donna een matchende set heeft.Stap 5: Bestel de lunchbox

Ik ben helemaal tevreden met mijn ontwerpen, dus hup in de winkelwagen en bestellen maar. Het bestelproces gaat gelukkig erg makkelijk. Ik heb een kortingscode gekregen van MyMepal, maar je kunt zo te zien ook handig met iDEAL betalen. En nu, afwachten maar. De lunchtrommel & waterfles worden de volgende werkdag al verstuurd. Ik ben benieuwd!

Het eindresultaat

Het duurde gelukkig niet lang voordat ik Donna kon verrassen met haar nieuwe lunchbox en waterfles. Die gingen natuurlijk meteen mee naar school!Wil jij ook zo'n leukerd ontwerpen? Ga naar www.mymepal.com en ga zelf aan de slag. Wij mogen jullie een mooie actiecode meegeven: met de code KPB19 krijg je 15% korting t/m 31 december 2019. Veel plezier met het ontwerpen van jouw broodtrommel!

Dionne