mei 2021- Corona update: wat is open?

17 mei 2021
17 mei 2021 UPDATE - Er zijn versoepelingen! Dierentuinen, kinderboerderijen, attractieparken, buitenmusea en andere buitenlocaties mogen weer open, dus we kunnen er weer opuit! Wat is open en toegankelijk voor kinderen in de Kop van Noord-Holland?
Corona | Kinderuitjes en locaties die weer kunnen en open zijn!
ACTUELE INFORMATIE - Laatste aanpassing 19 mei 2021!

We hebben contact met veel partijen op onze website en we willen jullie graag zoveel mogelijk op de hoogte houden van de partijen die open zijn. We werken deze informatie continue bij. Hieronder een overzicht. TIP: check áltijd eerst de website/facebookpagina voordat je ernaar toe gaat! 

Speelparken

Land van Fluwel en Speelpark de Swaan zijn weer open! Wat heerlijk! Check hier 6 hele grote speelparken in de Kop van Noord-Holland die (bijna) allemaal weer open zijn! 


Restaurants/lunch plekjes.

Alle eet- en drinkgelegenheden zijn dicht, maar de terrassen zijn open tot 's avonds 20:00 uur. Er zijn veel leuke terrassen met een gave speelplek. Check onze favoriete terrassen met speelplek in de Kop van Noord-Holland

Het buitengedeelte van het Zuiderzeemuseum mag weer open vanaf 21 mei 2021

Een leuke tip voor Pinksteren! Ze hebben een nieuwe tentoonstelling Must See waar kinderen als een echte toerist op avontuur gaan langs alle iconen. In de weekenden kan je ook klompen pimpen, een bootklompje maken en nog meer leuke kinderactiviteiten! Kijk hier voor meer info!Kinderfeestjes / Buitenfeestjes!

De buitenfeestjes mogen weer. Check hier de lijst met toffe buitenfeestjes in de Kop van Noord-Holland! Check altijd even de site voor de actuele info over coronamaatregelen. 


Binnenspeeltuinen

De binnenspeeltuinen mogen helaas nog niet open. Maar trampolinehallen wel! Check hier een handig lijstje met gave trampolineparken in de Kop van Noord-Holland. We duimen voor binnenspeeltuinen en musea. Hopelijk mogen zij vanaf 9 juni weer open! Dierentuin en kinderboerderij
Zowel Van Blanckendaell Park in Tuitjenhoorn als Hoenderdaell zijn ook weer open, maar ook de kinderboerderijen. Check hier de leukste kinderboerderijen die open zijn in de Kop van Noord-Holland

Zwembad
De zwembaden mogen ook weer open vanaf 19 mei, maar alleen op reservering!

Museum, bioscoop en theater
De musea, bioscopen en filmhuizen mogen helaas nog niet open. We hopen dat ook zij open mogen vanaf 9 juni. Zo heel fijn zijn! 

Foutje ontdekt of heb je leuke aanvullingen, mail ons dan, dat waarderen we enorm! Mailen kan via kopvannoordholland@kidsproof.nl.