De favorieten van een leuke vader #3

30 januari 2018
Sebastiaan Hand is 40 jaar en woont in 't Veld samen met zijn vrouw en 2 kinderen Nicolai (6 jaar) en Elodie (5 jaar). Ze houden héél erg van uitjes. Hieronder deelt Sebastiaan zijn leukste uitjes!

Monkey town met binnenspeeltuin in Purmerend en Schagen zijn erg leuk. In Schagen kan je ook nog trampoline springen en in Purmerend hebben ze nog een 3d bios en lasergame. Vaak gaan we daarna nog even visje halen op dijk van Volendam en ff lekker wandelen over de dijk.

Een gratis topper is de natuurspeeltuin in Hoogwoud. Kabelbaan, natuurvijvertjes om kikkertjes te vangen, klimheuvel, er is van alles te doen. Als het mooi weer is lijkt het daar wel buitenland..

Landgoed Hoenderdaell. Deze mooie dierentuin is gelegen in het bos en herbergt vele dieren. Tip: ga lunchen bij restaurant Veer aan het begin van het park. Ze hebben een hele goede keuken en het uitzicht is prachtig!De buitenactiviteiten in Den Helder de donkere duinen. Het heeft een mooi bezoekerscentrum De Helderse Vallei en een uitkijktoren om de hele omgeving te overzien. 

Stadswandeling door Enkhuizen. Enkhuizen is zo mooi! Je loopt dan nog langs een leuke speeltuin voor de kids maar een bezoek aan Sprookjeswonderland is natuurlijk ook altijd top.Bij slecht waar gaan we graag naar de Vlindertuin in Waarland en in de zomer is Zwembad de Bever één van onze toppers.

Groeten van Sebastiaan, Nicolai en Elodie!

Bedankt Sebastiaan voor je superleuke tips. Ik hoop dat je veel vaders (en moeders) natuurlijk met jouw tips inspireert om eropuit te trekken met de kids!

Ken of ben jij ook zo'n leuke vader die er graag op uit trekt met de kids? Mail ons dan via kopvannoordholland@kidsproof.nl! 

TIP: ben je op zoek naar nóg mee leuke uitjes? Kijk dan even op de website van Kidsproof Kop van Noord-Holland