De favorieten van Nanda van Wandernan!

1 juni 2017

Nanda is travelblogger, woont in Noord-Scharwoude en is moeder van Noor (6) en Pippa (3). Samen trekken zij er graag op uit en laten ze je zien hoe mooi de wereld is. Hier blogt ze over op haar website Wandernan. Zij is dus veel op pad en wij waren zó benieuwd naar haar favorieten. Lees je mee?

Wat doe jij op een druilerige dag?
Ik kijk eerlijk gezegd dan vaak op Kidsproof om te zien of er in de buurt iets speciaals te doen is, een open dag of misschien een museum dat we nog niet kennen.

Wat doe jij het liefst in het weekend met de meiden?
Ik trek er graag op uit in de natuur. Bergen is mijn favo dorpje. De kids kunnen lekker in het bos spelen, we halen nog even een boodschapje, een kadootje dat nog gekocht moet worden of strijken neer op een terrasje.Bij welke kinderkledingwinkel slaag je altijd?

Ik vind Kixx een hele fijne winkel, ik shop vooral online en de website én outlet vind ik erg leuk. Daarnaast kom ik graag bij Amazing Kids in Schagen. Voor schoenen ga ik meestal naar Hatshoe in de winter. In de zomer lopen we allemaal altijd op Havaianas.

Wat zijn jouw favoriete plekken waar je met kinderen lekker kunt eten en waar je je écht welkom voelt? 
Julie’s in Bergen, maar ik eet ook graag aan het strand. Woest in Callantsoog, Joep in Bergen, het voordeel van een strandtent; kids kunnen lekker spelen. In Alkmaar gaan we meestal naar Intermezzo of de Binnenkomer. We komen ook graag bij Wonder’s in Schagen.Waar ben je geweest met het feestje van je kind of van welk feestje kwam jouw kind heel enthousiast terug?
Ik heb eerlijk gezegd nog maar 1 feestje georganiseerd. De oudste (6) is midden in de zomervakantie jarig en daardoor is het dit jaar bv al vergeten geraakt. We hebben een hiphop workshop gevolgd bij We-Entertain (dit adres had ik ook van Kidsproof). Dat was heel erg leuk. Een supertoffe dansjuf en Noor mocht haar eigen liedjes kiezen. (Black Widow van Iggy Azalea. Don’t ask…)  Zelfs de wat minder zekere meisjes dansten aan het eind blij mee. Leuk om te zien!

Wat vind jij een gave speeltuin of speelplek in de buurt?
Ik kom graag bij ’t Span in de Daalmeer in Alkmaar. Het kost bijna niets en wordt gerund door vrijwilligers. Het is enorm veilig. Hier kun je heerlijk zitten met een vriendin, bijpraten en ondertussen vermaken de kids zich prima. Ik zie net dat er toffe uitbreidingsplannen zijn.

Heb je nog andere goeie tips?
Trek eropuit! Sta een keer vroeg op en neem de boot naar Texel, zoek van tevoren een leuk bezoekerscentrum of rij even het dijkje over naar Friesland. Ook daar is enorm veel te doen, vooral met mooi weer. En volg een paar inspirerende blogs ;-). 

Bedankt Nanda voor het delen van jouw favorieten. Wat ontzettend leuk dat je Kidsproof al regelmatig gebruikt voor tips! Ben je benieuwd naar de blogs van Nanda? Neem dan eens een kijkje op haar website Wandernan!