Family & Friends Dinner bij Skagaventure!

20 oktober 2021
Bij Skagaventure kan je heerlijk eten in het gezellige restaurant terwijl de kids de hele avond gratis mogen jumpen, springen en spelen in de grote trampolinehal. Dat klinkt goed toch? Wij gingen testen!
Family & Friends Dinner bij Skagaventure
Nieuw bij Skagaventure in Schagen is het Family&Friends Dinner. Je kunt dan in het gezellige restaurant eten en de kids mogen gratis gebruik maken van de trampolinehal. Een win-win denken wij! In de herfstvakantie gaan wij het uitproberen. Skagaventure is gevestigd op het industrieterrein van Schagen. Een groot pand, dus niet te missen en ze hebben veel (gratis) parkeergelegenheid. Zoals je kunt zien op het pand, kan je bij Skagaventure terecht voor karten, trampolinepark, lasergame, Arcade en VR. Een écht fun center dus!

Skagaventure Schagen

We begonnen met een heat karten. Skagaventure heeft electrische karts en onze jongste 2 dochters hadden nog nooit gekart. In eerste instantie vonden ze het best een beetje spannend! (Note: het karten hoort niet bij het Family&Friend Dinner, maar hebben we apart geboekt. (Je betaalt €14,50 pp per heat) We zagen ook een duokart staan!

Skagaventure kartbaan

Maar na wat inkomen en langzame rondjes, reden ze de laatste rondes als een soort Max Verstappen! Ze waren allemaal erg enthousiast en wilde nóg wel een keer. 

Kartbaan Skagaventure

Om 18:00 uur hadden we een tafel gereserveerd in het restaurant. Vanuit het restaurant kijk je aan de ene kant op de kartbaan en aan de andere kant op de trampolinehal. De kinderen kregen bij de balie een bandje waarmee ze de hele avond gratis konden jumpen. Dus ze gingen meteen op onderzoek uit.

Trampolinehal Skagaventure

Er is van alles, zoals hierboven een trampoline traject met obstakels, maar ook een Walking Wall en een Reaction Game, waar je al jumpend probeert de oplichtende lampen uit te drukken. Voor de kleintjes is er nog een klimrek met een leuk spel waar je ballen mee kan wegschieten. Ook zijn er 3 trampolines in een aparte ruimte met een basketbalnet. 

Skagaventure trampolinehal

Na het springen hadden ze natuurlijk dorst en hebben we drinken en eten besteld. In het restaurant zit je heel gezellig. Je kunt ervoor kiezen om bij het raam van de trampolinehal te gaan zitten, dan kan je ze goed in de gaten houden. PS: hou je van rode wijn? Dan is de rode Tempranillo een aanrader!

Skagaventure Family & Friends dinner

We hadden vooraf nachos (die waren heerlijk) om te delen. Daarna namen we allemaal een hoofdgerecht van de menukaart. Voor kids hebben ze lekkere dingen, zoals de mini kipsaté, de mini McSkaga Burger, maar ook poffertjes, pizza en tosti. Voor de ouders is er ook genoeg keuze. Kijk eens hoe mooi deze Geitenkaassalade eruit ziet! 

Skagaventure geitenkaassalade

Toen iedereen zijn buik vol had, gingen de kinderen weer linea recta richting trampolinehal. Er was een enthousiaste medewerker die veel met de kleinere kids speelde en tikkertje deed. Dat was heel leuk om te zien! Onze meiden hadden meer interesse in de Bubble Bal die er lag. Om en om gingen ze in de bal en werd er wild gesprongen en geduwd :)

Skagaventure bubble bal trampolinehal

Wij hebben nog heerlijk gezeten en nagetafeld met een kopje koffie tot de dames waren uitgesprongen. Met een voldaan gevoel gingen we naar huis. Echt een #kidsprooftip!

LET OP: het Family & Friends arrangement is nieuw en staat nog niet op de site. Je kunt alleen telefonisch (0224-786020) of via de mail (info@skagaventure.nl) reserveren. Zeg je wel even dat je getipt bent via Kidsproof, dat vinden ze leuk om te horen!

Claudine Naar de website