De favorieten van moeder, model en influencer Debbie Dhillon

23 januari 2020
Debbie is moeder van Jenaira (2,5 jaar), model, influencer en oprichtster van de Moeder aan Moeder markt. Debbie komt uit Alkmaar en we waren zó benieuwd wat haar favoriete uitjes waren! Hieronder deelt ze haar favorieten met ons!
Wat zijn jouw favoriete uitjes als het regent?
Als het regent gaan wij graag naar de Holle Bolle Boom, lekker zwemmen bij Zwembad de Hoornse Vaart, binnenspelen bij Monkey Town Alkmaar of lekker schaatsen bij De Meent.Wat zijn jouw favoriete tips in het weekend?
Het bos, de duinen of we gaan lekker het park in. Wat ik ook erg leuk vind is een bezoekje aan de Intratuin Heerhugowaard. Een gratis uitje maar zó leuk! Van de winter hadden ze er binnen een springkussen en een leuk treintje waar de kids in konden. En ze hadden een heel winterdorp gemaakt van miniatuur poppetjes en huisjes. Mijn dochtertje keek haar ogen uit. En dan is het erg leuk om alles in het dorpje af te gaan en met elkaar te kletsen, zo van: 'kijk ze zijn hier aan het schaatsen' en 'oh wat zijn ze daar aan het doen'? Ze hebben er ook een cafetaria waar je lekker kunt lunchen of een gebakje met thee of koffie kunt nemen. Met een klein speelhoekje erbij. 

Naar het park

Een andere favoriet voor het weekend is De Bazaar in Beverwijk. Het is leuk om je kind kennis te laten maken met verschillende culturen en keukens. De kinderen kunnen hier ook ponyrijden en op springen op de trampoline. En je kunt er heerlijk eten!Wat is jouw shoptip?
Eerlijk gezegd shop ik echt bijna nooit in kinderkledingwinkels. Eigelijk koop ik Jenaira haar kleding altijd op de Moeder Aan Moeder markt. Mooie kwaliteit (merk) kleertjes die er nog echt top uit zien. En dat voor een klein prijsje. Daarnaast werk ik als influencer dus krijg ik ook geregeld kleding opgestuurd voor Jenaira wat ideaal is.

Waar lunch jij het liefst samen met jouw dochtertje?
Mijn favoriet is Brownies&downieS in Alkmaar. Ze hebben een mega grote speelhoek en het eten is top! 
Daarnaast vind ik Kosteluk fun&food ook erg leuk in Egmond. Bij Van der Valk Hoorn is het uiteten bij de live cooking dinner ook erg leuk. Ze hebben een leuke speelhoek en de kindjes kunnen kleurplaten inkleuren of tekenen. Ook worden de kinderen geschminkt, kunnen ze popcorn poffen en ze kunnen ook koekjes bakken. 

Kinderfeestje?
Mijn dochtertje is nog niet bij partijtjes geweest. Ze is 2,5🙈

Jouw favoriete speeltuin?
Ik vind Sprookjeswonderland in Enkhuizen erg leuk en de speeltuin die ze daar hebben. Of Speeltuin 't Span of de OKB in Alkmaar zijn ook altijd een hit!

Sprookjeswonderland

Heb je nog een pareltje?
Wat ik echt een aanrader vind is een uitje naar pony & kinderboerderij de Bonte Belevenis. Ze hebben ook een theehuis.
Dit is in Assendelft. Ze kunnen zelf pony’s borstelen en er een rondje op rijden. En ze hebben een leuk indoor speeltuintje.
Ook hebben ze buiten speelgoed. Daarnaast is de
kinderboerderij altijd leuk, bij Hortus Alkmaar hebben ze ook vaak leuke activiteiten, de bieb, sprookjestuin in Castricum is superleuk en de dreumes/ kleuter speelochtend in De Meent.

de bonte belevenis assendelft

Tip buiten onze regio
Het Spoorwegmuseum in Utrecht is ook heel leuk als ze speciale activiteiten hebben. Zoals het winterstation. Dit was echt een dikke aanrader! Dit kan je gelijk leuk combineren met een weekendje weg. En dan nog een dagje naar het Nijntje museum te gaan of naar het wintercircus in Utrecht.

Debbie, heel erg bedankt voor het delen van jouw tips!