Nieuwe printables voor tijdens de lockdown, op naar 2021

22 december 2020
Wat hebben we veel leuke reacties gekregen op onze vorige printables. Dat geeft dan altijd weer veel energie om aan de slag te gaan met nieuwe versies. Dus hebben we hieronder vind je een nieuwe kletspraat, spel, goede voornemens invulsheet en een gloednieuwe weekkalender voor de kinderen.
Printable: Oud & Nieuw kletspraat Heb jij ook van die babbelaars in huis? Ik zou het liefst alles opschrijven en niets vergeten. Maar je kunt beter gewoon de kids aan de praat houden, er komen steeds weer nieuwe verrassende praatjes uit die kleine kletkousen. Heb je geen praatjesmakers, dan kan zo'n kletspraat ook helpen om ze wat meer te laten vertellen.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie, print uit en kletsen maar!Goede voornemens, schrijf ze op!

Hebben jullie thuis ook goede voornemen? Eigenlijk hebben we dat het hele jaar door natuurlijk, maar ik vind de traditie wel leuk om in ere te houden. Wij maken elk jaar met oud en nieuw een lijstje met goede voornemens. Sommige zijn heel persoonlijk en sommige voornemens maken we met het hele gezin. 
Schrijf ze hier op en plak deze op de koelkastdeur zodat je er dagelijks aan herinnert wordt.
Klik op de afbeelding voor een goede printversieKlusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is leuk omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wil doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig :-)
Klik op de afbeelding voor een goede printversieHet grote tel spel, print 'm snel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Hier thuis spelen we heel graag spelletjes, onder het eten worden er vaak kwisvragen gesteld en tijdens een wandeling hebben we ook vaak wedstrijdjes van boom naar boom. Hieronder vind je een leuke tel spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Perfect voor tijdens de lockdown, zo hoef je je niet te vervelen.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie

We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwste printables vinden en hopen dat jullie er veel plezier van zullen beleven. 

Houd vol! Wij kunnen dit.


Stay safe