Lekkere Paasbrunch voor thuis!

6 april 2020
Had jij met Pasen een lekkere brunch buiten de deur gepland? Niet getreurd! Deze restaurants bieden een heerlijke brunch-afhaal- en bezorgservice aan. Dat wordt smullen!

Egmond
Bij Natuurlijk in Egmond kun je een Pick Up Paasbox bestellen. Met de handige en lekkere Pick Up Paasbox geniet je thuis onbezorgd van een uitgebreid paasontbijt. Er is ook een speciaal samengestelde kindervariant! Je kunt tot en met vrijdag 10 april 17:00 nog je Pick Up Paasbox bestellen. 

Bergen
Bij Julie's in Bergen kan je een heerlijke Paasbrunch Take Away bestellen en afhalen. Ook aan de kinderen is gedacht met een heerlijk Paaskindermenu! 

Alkmaar
Bij de Turfmarkt kan je voor Pasen de friends & family table bestellen, vol met diverse zoete en hartige bites. En deze wordt thuis bezorgd (in omgeving Alkmaar). Ook een speciale voor de kids voor € 10,50 (volwassenen € 19,50). 

Enkhuizen
Ook Strandpaviljoen Enkhuizen heeft een heerlijke brunch klaarstaan deze paasdagen. Kies uit een Standaard of DeLuxe pakket! Voor de kids kun je een aangepast kinderpakket nemen met een kinder-verrassing. Reserveer jouw paasbrunch via de mail

Castricum & Heerhugowaard
De Roset heeft een onwijs lekker paaspakket samengesteld. Je kunt kiezen uit meerdere varianten. Het paaspakket wordt gratis thuisbezorgd in Castricum en Heerhugowaard! 

Heemskerk
Bij Restaurant de Waterakkers kun je een luxe onbtijt of brunch bij jou thuis laten bezorgden. Er wordt bezorgd in Heemskerk, Uitgeest en Beverwijk. Dat is lekker!

Schoorldam
Bij 't Praathuis in Schoorldam kun je een paaslunch ophalen. Voor de kids is er een aangepast menuutje samengesteld. Bestel voor 9 april jouw paaspakket via de mail.

Zaandijk
"Een SPAR, Pasen-styling ontbijt service". SPAR Zaandijk én ZusenZo Stylingbureau bieden u de mogelijkheid voor het Spar-Pasen-Styling-thuisbezorg-pakket voor 2, 4 of 6 personen. Met verse ingrediënten en leuke Paasdecoratie.

Op zoek naar nog meer leuke activiteiten en ideëen voor tijdens Pasen? Check dan ook onze andere Kidsproof-blogs!