Kidsles waterskieën bij SKEEF!

16 juli 2017
Hoi, ik ben Loïs. Vandaag mag ik als kidsproofreporter bij SKEEF een kidsles waterskieën volgen. Het lijkt me echt heel gaaf, dus ik heb er zin in!
Mijn zus en zusje mochten ook mee. Samen met mama reden we naar SKEEF toe. Het is vlakbij, bij het Park van Luna in Heerhugowaard.

We kwamen aan en werden heel vriendelijk ontvangen. Ze vroeg of we kwamen waterskieën of wakeboarden. Wij wilden graag waterskieën. Er werd uitgelegd wat we allemaal gingen doen, daarna kregen we een filmpje te zien met alle regels op het water en wat je van te voren moet doen als je het water op gaat. Hieronder zie je dat we een polsbandje omkrijgen, zodat ze kunnen zien dat je de baan op mag.Aan de zijkant van SKEEF hangen allemaal wetsuits. Een meisje hielp ons om de maat uit te zoeken en in de kleedkamer konden we ons omkleden. Phoe wat zat het pak strak, maar het ziet er wel vet cool uit in zo'n pak!In het wetsuit liepen we naar het water en daar kregen we een reddingsvest en een helm. Er lagen skies voor ons klaar. We kregen uitleg over hoe je kon sturen en hoe je moet staan om te beginnen (door je hurken en je armen gestrekt)Teddie (13 jaar) ging als eerste. Ze viel al heel snel, het is best moeilijk voor de eerste keer. Maar de tweede keer en de keren daarna ging het al veel beter!Ik vond het best spannend. Maar ik wilde het wel echt heel graag proberen, dus ik ging toch. Ik bleeft staan op de waterskies tot vlakbij de witte schans, toen viel ik en toen gingen m'n waterskies niet uit, dus ik raakte in paniek. Toen riep ik 'help' en er kwam meteen een bootje en dat was heel fijn.Het ziet er wel echt heel cool uit hè!Met het bootje gingen we weer terug naar de kant. Toen ging het weer opnieuw proberen en elke keer kwam ik iets verder. De bocht is moeilijk joh!De begeleiding was super aardig, ze geven je goede tips en ze stellen je op je gemak. Dat vond ik heel fijn.Dit is zó leuk om te doen. Je moet het echt een keer proberen. De eerste keer vond ik een beetje spannend, maar daarna wilde ik niet meer stoppen!

TIP: klik even door voor meer info over de kidslessen. Deze zomervakantie is er een Water Zomerkamp van 3, 4 of 5 dagen!