Kidsproofreporter bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel

22 maart 2019

We hebben 2 klimparken in de buurt, de Klimvallei in Den Helder en Klimpark Streekbos in Bovenkarspel. Klimpark Streekbos gingen we uittesten! Lees hieronder onze ervaring, het was te gek!

Toen we aankwamen zag het er heel leuk uit! Het Klimpark zit helemaal tussen de bomen! Naast het Klimpark is een meertje, een restaurant IJgenweis en een grote speelweide!

Na de aanmelding moesten we even wachten tot de andere kinderen er waren. Toen kregen we instructie van Roy. Er werd goed uitgelegd hoe je de kabels vast en los moest maken. Hoe je de riemen om moest doen en toen deden we allemaal een proefrondje. Als je het eng vond of het even niet meer wist, konden we roepen naar Roy, dat was een fijne gedachte!Er zijn wel 4 verschillende parcours, dat was gaaf! Ik begon rechtsaf samen met mijn neef. Rechtsom was best makkelijk! Toen gingen we linksom bij de luchtballon die vond ik vet grappig! Maar na die leuke luchtballon werd het vet moeilijk! Je moest steeds over hoge dingen en ook je kabel in de gaten houden want je kon er niet onderdoor. Het parcours eindigde met tokkelen, dat was heel leuk. Je viel daarna in een net.Toen naar de 11 meter en dat vond ik heel erg eng. Ik trilde helemaal, want het was vet hoog en er waren ook moeilijke dingen bij, maar het was ook een uitdaging! Als je hoogtevrees hebt moet je 11 meter niet doen hoor!Daarna gingen we naar de snackbar om een ijsje te eten en toen gingen we naar huis. Ik wil héél graag nog een keertje terug!

TIP: Meer weten over Klimpark Streekbos? Kijk dan hier! Je kunt ook een keer de Klimvallei in Den Helder uitproberen, die is ook heel leuk!

Met onze Kidsproof reporters maken we meer blogs over onze ervaringen, bekijk ze hier!