Kindermiddag bij Museum BroekerVeiling!

15 juli 2017
In juli en augustus is er iedere woensdag een Kindermiddag bij Museum BroekerVeiling! Mijn naam is Norah en ik mocht als "kidsproofreporter" als een van de eersten een bezoekje brengen aan deze Kindermiddag! Het was echt superleuk én leerzaam!
Samen met Demi mijn buurmeisje en mijn moeder, mocht ik naar de Kindermiddag van Museum BroekenVeiling. Tijdens de Kindermiddag is er heel veel te doen zoals in ouderwetse kleding dansen, mooie kaarsen maken en rondvaren. 

We gingen eerst een kijkje nemen in het museum. Dat zag er allemaal heel leuk uit. Je kon ook een speurtocht en een audiotoer doen. Wij deden de audiotoer. De audiotour is binnen:Maar ook buiten:Toen we in de lighallen kwamen mochten we ons meteen verkleden. We werden geholpen door twee hele aardige mevrouwen in klederdracht. Met hen gingen we dansen.Verder kon je ook rondvaren door het Rijk der duizend eilanden. Ik mocht nog even sturen ook! Daarna gingen we door naar de veiling. Dat was ook heel leuk.


Zelf sturen in de rondvaartboot, dat was gaaf!


De veiling. Hier komt de boot binnen met groente en fruit dat later werd geveild. Je kon zelf bieden en dan moest je het ook betalen en nam je het mee naar huis!

Op het laatst hadden we kaarsen gemaakt. Hele mooie gedraaide en je mocht zelf een kleur kiezen.Er was ook nog knutselen, maar daar kwamen we niet eens meer aan toe. Er waren nog meer dingen, zoals een winkeltje en een buitenterras en er was nog een restaurantje.

Het was heel leuk. Overal hielpen hele aardige mensen. We hebben een superKOOLE middag gehad!

TIP: wil jij ook wel een keer naar deze leuke Kindermiddag? Klik dan even hier!