icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Leuke tips & adresjes van sitemanager Claudine

4 februari 2015
Claudine Brakenhoff is de sitemanager van Kidsproof Alkmaar! Ze woont natuurlijk in Alkmaar en is zelf moeder van 3 vrolijke dochters. In deze blog maak je kennis met haar!
Het was een soort van liefde op het eerste gezicht tussen Kidsproof en Claudine, de nieuwe sitemanager van Kidsproof Alkmaar.

Inspiratie

“Met drie dochters tussen de 6 en 10 jaar zocht ik regelmatig naar inspiratie voor een origineel kinderfeestje, een kindvriendelijk restaurantje, een leuk clubje of een hip adresje voor kinderkleding. En natuurlijk denken ook wij voor het weekend wel eens: wat kunnen we voor iets leuks gaan doen met de meiden?”

Daar is Kidsproof natuurlijk dé oplossing voor. Op de site verzamelen we de leukste adresjes in Alkmaar en omgeving voor je én vind je een complete uitagenda, via Facebook en Twitter houden we je op de hoogte van de meest actuele tips  en voor elke vakantie brengen we een nieuwsbrief uit met ideeën voor leuke dingen om in de vakantie te doen!

“In de andere Kidsproof-steden zie je al dat dit heel goed werkt. Ouders zijn blij met de tips en inspiratie, terwijl de ondernemers en initiatiefnemers hierdoor veel beter gevonden worden. Het werkt dus twee kanten op! En ook in Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond, Heerhugowaard en  Schagen zijn nog zoveel leuke adresjes en initiatieven die lang niet alle ouders kennen.”

Voorjaarsvakantie

Natuurlijk zijn we héél nieuwsgierig naar de favoriete plekjes van Claudine zélf. Wat ga jij deze voorjaarsvakantie doen?

“Oh, ik heb nog zoveel leuke activiteiten op mijn wensenlijstje staan! Ik wil zeker naar het Bezoekerscentrum in Schoorl om een lekkere wandeling te maken en daarna wat te drinken in restaurant IJgenweis, ik wil graag met de meiden naar de film “Jack bestelt een broertje”, die wil ik dan in Cinebergen bekijken.

Ook wil ik nog een keer shoppen met de meiden bij o.a. De Houten Trein voor speelgoed en boeken en Kixx Kidswear voor kleding en daarna ons gezellige middagje  afsluiten met een drankje bij De Binnenkomer, een superleuk restaurantje waar de spelletjes al klaar staan!

Samen eropuit

En o ja, we willen ook nog schaatsen in De Meent en naar Kosteluk in Egmond, daar organiseren ze allerlei leuke kinderactiviteiten in de schoolvakanties! En op de Uitagenda van Kidsproof Alkmaar vind je nog véél meer leuke dingen die we ook graag willen doen….”

“Als we lekker een frisse neus willen halen lopen we met het hele gezin een rondje Geestmerambacht, dat is 5 km om het meer en je komt af en toe speeltoestellen tegen. Warme chocomelk en broodjes mee in de rugzak en je hebt een heerlijk uitje!”

En tenslotte: wat wil je dit jaar erg graag nog een keer met je gezin gaan doen buiten je eigen regio? "Ik zou héél graag met z’n allen naar Disney on Ice willen! Verder zie ik bij mijn collega’s op de sites van Kidsproof Haarlem en Kidsproof Amsterdam ook heel veel leuke activiteiten. Laat die vakantie maar drie weken duren, hoor!"