Nieuwe serie: leuke vaders aan het woord!

7 januari 2018

We laten eigenlijk nooit vaders aan het woord, stom hè! Dus daar wordt het hoog tijd voor! De eerste leuke vader is Mark Snijders uit Alkmaar. We vroegen Mark naar zijn favoriete uitjes met zijn zoontje Kick!

Mark Snijders is 46 jaar en woont samen met Naomi en hun kinderen Gwen (15 jaar) en Kick (9 jaar) in Alkmaar. Mark is oud-profvoetbaler (hij speelde een aantal jaar bij AZ Alkmaar en bij Port Vale in Engeland) en op dit moment werkt Mark als Brand-Ambassador bij Beyond Sports. Als het even kan gaat hij er graag op uit met zijn zoon Kick. Hieronder deelt hij zijn favoriete tips!

TIP 1
Lekker buiten voetballen bij Kolping Boys. Kolping Boys is altijd open en ze hebben heerlijke kunstgrasvelden om lekker op doel te knallen. Er zijn ook vaak andere kinderen en de kantine is nu ook regelmatig doordeweeks open!

TIP 2
Lekker naar de bios! Vue Alkmaar is onze favoriet! We zoeken dan een leuke film uit en gaan er lekker voor zitten. Mét popcorn natuurlijk!

TIP 3
Jump City in Heerhugowaard is favoriet bij Kick. Als hij mag kiezen, wordt het vaak lekker jumpen in Heerhugowaard!

TIP 4
Taarten bakken bij Taartentoco in Heerhugowaard. Kick had altijd de wens om taarten te bakken. Nu moet ik eerlijk zeggen dat hij dat recent met Naomi heeft gedaan, want zij kan het véél beter dan ik! Kick heeft een hele gave voetbaltaart gemaakt:Bedankt Mark voor het delen van jouw favoriete tips! Ken (of ben jij) een leuke vader? Laat het ons dan weten via kopvannoordholland@kidsproof.nl! We willen graag een serie maken met leuke vaders aan het woord!

TIP: zin om nog lekker verder te lezen? Kijk hier dan voor meer leuke blogs!