5x Sinterklaascadeau tips van een kenner

7 november 2020
We hebben René van De Houten Trein (een speelgoedwinkel in het centrum van Alkmaar) gevraagd of hij nog cadeautips heeft om ons te voorzien van wat inspiratie. #supportyourlocal en koop bij René of bij een speelgoedwinkel bij jou in de buurt. Hieronder zijn TOP 5 favorieten!
Haba Terra Kids Werpvliegtuig

Speelplezier in een loop: neem het vliegtuig bij de romp onder de vleugels tussen de duim en de wijsvinger vast, lanceer het met een grote zwaai en laat het snel en sierlijk door de lucht zweven. De Outdoorlijn van Haba, Terra Kids genaamd, is geweldig voor kleine en grote kinderen vanaf 8 jaar. Werkelijk alles wat je buiten nodig zou kunnen hebben om te spelen of te ‘overleven’ is aanwezig in deze geweldige serie van Haba! > naar de webshop Haba Kullerbru knikkerbaan en autosysteem voor kinderen van 2-8 jaar
Geweldig knikkerbaan systeem en autoweg systeem voor bouwers van 2 - 8 jaar. Uit te breiden zoveel als u wilt en later probleemloos te gebruiken in het oeroude supergave knikkerbaan systeem van Haba; Gegarandeerd urenlang speelplezier! > naar de webshopHaba little friends - mag ik je kleine vriend zijn?
Een prachtige speelwereld met houten huizen, boerderijen en paardenstallen. Poppetjes die buigzaam zijn, dieren, en heel veel thema’s zoals vakantie, dierenarts etc. > naar de webshopHaba douche en bad knikkerbaan, voor urenlang speelplezier in de badkamer.
Plak de stukken tegen de muur in ieder gewenste volgorde, laat de bal er doorheen rollen of giet er water in en zie of het naar beneden loopt zonder te morsen…. > naar de webshopHaba heeft ontzettend veel te gekke spellen vanaf 2 jaar tot 99 jaar. Veel bordspellen die nu eens niet zo standaard zijn als de bekende spellen maar wel heel veel meer te bieden hebben. René heeft er eentje voor jullie geselecteerd, maar er zijn er heel erg veel, allemaal te koop bij De Houten Trein of online in hun webshop.

The Key

Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de
winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!