De Batavier AlkmaarTerug naar het overzicht

Een leuke authentieke buiten speeltuin met gave attracties zoals de Lunaloop, Splash en kabelbaan!

CORONA UPDATE - De Batavier is weer open! Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Het restaurant en het terras moeten gesloten blijven. Wel kan je gebruik maken van de hele speeltuin, de midgetgolfbaan, de toiletten, de picknicktafels en hebben ze drankjes en ijsjes to go. Bij goed speeltuinweer zijn ze dagelijks open van 10 uur tot 18 uur.

Over De Batavier
Onze kinderen zijn fan. Doe ze oude kleren aan en laat ze lekker ravotten in deze nostalgische speeltuin. De kleintjes kunnen spelen in de zandbak en in de draaimolen van vroeger en voor de oudere kindjes zijn er ook genoeg speeltoestellen.

Terwijl de kinderen zich vermaken in deze speeltuin met attracties, kan jij heerlijk wat drinken op het zonnige terras of in het gezellige restaurant. Ook aan de lekkere trek is gedacht! Na het spelen, de hapjes en de drankjes, kan het hele gezin nog een rondje midgetgolfen op de midgetgolfbaan.

Je mag ook je eigen eten of drinken lekker meenemen en plaatsnemen aan een van de picknicktafels die overal staan. Er is een (niet al te grote) aankleedtafel voor de baby's. Parkeren is de hele dag gratis.

Kortom, de Batavier is een prima plek waar jong en oud samen heerlijk kunnen genieten.

Psst, parkeren is gratis!

TIP: Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje in de buurt? Kijk snel op ons handige overzicht van kinderfeestjes in de Kop van Noord-Holland!

De Batavier

Bergerweg 100
1817 MN Alkmaar
Openingstijden

De Batavier is open vanaf 14 april t/m de herfstvakantie

Klik door naar de website voor de exacte openingstijden.

Prijs Vanaf € 6,00 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!