IJsbaan in Den HelderTerug naar het overzicht

IJsbaan Beatrixstraat Den Helder

Beatrixstraat
Den Helder
Openingstijden Zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020, klik even door naar de site voor de openingsdagen, die verschillen per dag. Prijs Toegang € 3,50 / schaatshuur €3,00
Van 6 december t/m 5 januari kun je schaatsen op deze unieke 400 meter ijsbaan in Den Helder!

De IJsbaan op de kop van de Beatrixstraat wordt vrijdagavond 6 december geopend en staat wederom garant voor heerlijk ijsplezier tot en met 5 januari!

Zondag 8, 15, 22 en 29 december en zondag 5 januari kan je peuter/kleuterschaatsen tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Hierbij mogen ouders zonder schaatsen meelopen op het ijs!

Zaterdag 15 en 29 december is er de Domino's mini elfstedentocht. Op beide dagen zijn er 100 stempelkaarten beschikbaar (op = op). Een volle kaart = een gratis pizza!

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op de geweldige bezoekersaantallen van afgelopen jaar toen jong & oud genoten hebben van de mogelijkheid om te schaatsen.

EXTRA LEUK: met een entreekaartje van de ijsbaan, heb je extra voordeel: o.a. gratis entree voor het Marinemuseum en 20% korting bij Jamin! Klik even door naar de website voor de openingstijden, die verschillen per dag.



Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs