AvonturenparadijsTerug naar het overzicht

Avonturiers! Kom deze zomervakantie naar Land van Fluwel en ravot de hele dag lekker buiten!
Trek de stoute schoenen uit en dwaal over het spectaculaire BloteVoetenPad. Speel, priek en prut úrenlang in het AvonturenSpeelParadijs of laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience. Land van Fluwel is leuk voor alle leeftijden. Bij mooi weer zorgt Strand van Fluwel voor heerlijke verkoeling.

Nieuw!
Keikop… het nieuwste klimland van Fluwel. Ben jij de eigenzinnige avonturier die de mega rotsen kan bedwingen? Wacht maar tot je bovenop de 3 meter hoge kei staat, want dan heb je er echt kijk op! Daarna door naar de 10 meter hoge uitkijktoren en als echte durfal zoef je weer naar beneden. Race over de skelterbaan en zoek de beste verstopplek in het verstoppertjesbos.

Ondertussen is het goed toeven op het paradijselijk terras van restaurant ‘De Kneinsberg’. In en rond de oude stolp op Land van Fluwel is het heerlijk eten en drinken. Het avonturenparadijs is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Kom maar op als je durft!

Land van Fluwel is het grootste avonturenparadijs voor jong & oud, voor levensgenieters & avonturiers! Beleef het leukste avontuur aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee. Boeiend en uitdagend voor alle leeftijden.

Klik even door via de websitebutton voor meer info!

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial