icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

Land van Fluwel weer open!Terug naar het overzicht

Het avonturenparadijs Land van Fluwel in Sint Maartenszee opent vanaf vrijdag 15 mei de deuren!
Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee opent vanaf vrijdag 15 mei de deuren. LET OP: je kunt het park alleen bezoeken met een online ticket die je uitgeprint meeneemt. Maximaal 100 bezoekers.

De Corona uitbraak in Nederland maakte dat ook Land van Fluwel tot nu dicht bleef. Met de verruiming van de maatregelen en een aantal gepaste extra aanpassingen kan Land van Fluwel open voor meer avontuur! Zo kunnen er de komende tijd maximaal 100 bezoekers het park betreden met een vooraf online gekocht en uitgeprint ticket. Bekijk vooraf goed de website van Land van Fluwel (via de roze websitebutton) voor de aanpassingen.

Vrij in de bol!

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en beleven wilde avonturen op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp. Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Het kleine Land
Nieuw in de 2020 is Het kleine Land. Een speelplaats voor de allerjongste jeugd vanaf 1,5 jaar waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park deze winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Check de extra corona maatregelen op de website van Land van Fluwel via de websitebutton.

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat is weer open?

Wat is weer open?

Welke speeltuin is open? Welk speelpark? Door de versoepelende corona maatregelen openen veel plekken hun deuren weer.

Wij geven deze partijen een WE ZIJN WEER OPEN vlaggetje.

Bekijk hier welke dat zijn!