Maisdoolhof Land van FluwelTerug naar het overzicht

Yes, een spiksplinternieuw maisdoolhof is open op Land van Fluwel! Kom je snel kijken?
Met de opening van een spiksplinternieuw maisdoolhof begint een heerlijke nazomer op Land van Fluwel. Het paradijs voor avonturiers en levensgenieters in Sint Maartenszee neemt de kreet ‘durf te verdwalen’ dit najaar wel heel letterlijk!

Bezoekers vroegen zich deze zomer al vaak af wat er toch groeide op de gronden achter de dijk. Tijdens het bedwingen van het Blotevoetenpad zagen ze een woeste groene wildernis verrijzen. Nu het mais volgroeit is, opent Land van Fluwel officieel het doolhof.

Dit groene spektakel is gerealiseerd in samenwerking met de OFS Schagen, LTO Noord en de KAVB. Samen proberen ze de agrariër en hun belangrijke werk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. De komende tijd zullen er leuke activiteiten in en rond het doolhof plaatsvinden en natuurlijk is het voor alle bezoekers van Land van Fluwel te bezoeken. Dus of je langskomt met je familie, een kinderfeestje of schoolreis: Durf te verdwalen zonder elkaar te verliezen!Land van Fluwel opent elke dag zijn deuren voor meer avontuur. Trek de stoute uit op het Blotevoetenpad, race over de skelterbaan, klim als nooit tevoren en loop met een audiotour door het bos om je te laten betoveren door het sprookje van de tulp. Ondertussen is het goed toeven in de oude boerderij voor lunch en diner. Het avonturenparadijs is dagelijks geopend vanaf 10 uur.

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden Dagelijks vanaf 10 uur Prijs Het maisdoolhof is onderdeel van Land van Fluwel. Entree Land van Fluwel is 
3 - 13 jaar € 10 online tickets
2 jaar € 6,00 online
14 jaar en ouder € 9,00 online tickets
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Doe mee met een schilderworkshop, boek een familierondleiding en bezoek de nieuwe tentoonstelling Reinaert de Vos. Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze herfstvakantie!

Kijk hier voor meer info!