Land van Fluwel weer open!Terug naar het overzicht

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden Het park is open van 28 maart t/m eind oktober! Dagelijks van 10:00-17:00 uur Prijs Kinderen 3-13 jaar € 11,00, kinderen 2 jaar € 7,00, Volwassenen (14+) € 10,00
Bestel je tickets online, dat is € 1,00 per kaartje goedkoper!
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
UITGESTELD - Opening Land van Fluwel
IVM CORONA VIRUS IS DE OPENING VAN LAND VAN FLUWEL UITGESTELD TOT 6 APRIL 2020.

Land van Fluwel! beleef je samen! Met Blote Voetenpad – AvonturenSpeelParadijs – Dutch Tulip Experience - Pannenkoekenhuis - Uitkijktoren

‘Je weet niet wat je meemaakt!’
Laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience. Je wandelt met een audiotour in het sprookjesachtige bos door de historie van Nederlands bekendste icoon: de Tulp. Je hoort stap voor stap het boeiende verhaal van deze prachtige bloem. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp is uitgegroeid tot het icoon van Nederland. In de tulpenbloeitijd is het smullen van de prachtige uitzichten.

Nadat je inwendige mens hebt versterkt in het spiksplinternieuwe Pannenkoekenhuis is het tijd om de stoute schoenen uit te trekken. Maak je klaar voor een spectaculaire tocht over het nieuwe Blote Voetenpad, het gootste Blote Voetenpad van Noord-Holland! Struin 1 kilometer over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen en stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren van 11 meter hoog. Durfals zoeven glijdend weer naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook! Onderweg maak je kennis met interessante verhalen uit de omgeving.

Kinderen spelen daarna nog urenlang in het AvonturenSpeelParadijs. Priek & prut, klim, klauter, verstop, skelter en verleg de grenzen, terwijl jij geniet van het heerlijke zonneterras in de tuin en je vergaapt aan veel moois in de Kado-, Souvenir- & Bollenshop. De winkel en een deel van het restaurant zijn ook te bezoeken zonder het park te betreden.

Beleef het samen op Land van Fluwel, het leukste avontuur langs de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee.

Blogs & filmpjesAlle blogs