Land van Fluwel weer open!Terug naar het overzicht

Land van Fluwel opent weer op 23 maart, wat heerlijk!
Land van Fluwel gaat weer open op 23 maart. Dan kunnen de kinderen weer heerlijk komen spelen in dit ontzettend leuke avonturenpark. Nieuw dit jaar is de (trap) trekkerbaan waar kinderen zelf hun bollen kunnen planten, rooien en meer! 

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en Levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.

Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Neem plaats en geniet ondertussen van de kinderen die uitbundig spelen in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en bovenop Keikop bij de waterspeelplaats.

Speciaal voor de allerjongste jeugd is er Het Kleine Land. Een speelplaats waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur. Laat je verrassen!

Klik snel door via de roze websitebutton voor meer info!

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden Het park is open van 23 maart t/m augustus 2024. Dagelijks van 10:00-18:00 uur Prijs Zie website. Bestel je tickets online, dat is € 1,00 per kaartje goedkoper! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dagje bij de Boer dag!

Dagje bij de Boer dag!

Altijd al eens willen rondkijken op een échte boerderij? Kom dan langs bij één van de 8 Beemster boeren tijdens Dagje Bij De Boer Dag op zondag 14 april 2024!

Naar de boer!