icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Verborgen parel in de Kop!Terug naar het overzicht

Ga deze zomervakantie naar Land van Fluwel met blotevoetenpad, uitkijktoren, speelbossen en terras!
Land van Fluwel is echt een aanrader deze zomervakantie! Met Blote Voetenpad, AvonturenSpeelParadijs, Dutch Tulip Experience, Pannenkoekenhuis, Uitkijktoren, zwemstrandje en heerljike terras! 

Land van Fluwel is een paradijs voor jong & oud, voor levensgenieters & avonturiers! Een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. In 2018 is het park compeet vernieuwd en uitgebreid met spectaculaire avonturen. Beleef het leukste avontuur aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee. Boeiend en uitdagend voor alle leeftijden. Wij zijn er in juni geweest. Kijk hieronder wat onze Kidsproofreporters ervan vonden:
Nadat je inwendige mens hebt versterkt in het spiksplinternieuwe Pannenkoekenhuis is het tijd om de stoute schoenen uit te trekken. Maak je klaar voor een spectaculaire tocht over het nieuwe Blote Voetenpad, het gootste Blote Voetenpad van Noord-Holland! Struin 1 kilometer over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen en stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren van 11 meter hoog. Durfals zoeven glijdend weer naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook! Onderweg maak je kennis met interessante verhalen uit de omgeving.

Kinderen spelen daarna nog urenlang in het AvonturenSpeelParadijs. Priek & prut, klim, klauter, verstop, skelter en verleg de grenzen, terwijl jij geniet van het heerlijke zonneterras in de tuin en je vergaapt aan veel moois in de Kado-, Souvenir- & Bollenshop. 

Het kleine Land is een speelplaats voor de allerkleinste avonturiers en klauterkabouters vanaf 1,5 jaar. Een heerlijke plek waar ze in een veilige omgeving de basis kunnen leggen voor een leven vol groot avontuur! Alle klimelementen zijn laag bij de grond en speciaal gemaakt voor de allerkleinste beentjes.

Klik even door via de roze websitebutton om online te reserveren!

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden

Het park is open t/m eind oktober! Dagelijks van 10:00-17:00 uur

 

Prijs Kinderen 3-13 jaar € 11,00, kinderen 2 jaar € 7,00, Volwassenen (14+) € 10,00
Bestel je tickets online, dat is € 1,00 per kaartje goedkoper!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zover, de kinderen hebben zomervakantie! Er is ontzettend veel te doen in onze regio de 6 weken dat we vrij zijn.

Heb je onze zomerspecial gemist met 18 zonnige zomeruitjes? Check 'm hieronder!

Naar de 18 zomertips!