De Heerlijke HerfstdagenTerug naar het overzicht

Voor een heerlijk dagje uit ga je naar de Heerlijke Herfstdagen bij Museum BroekerVeiling

Van 16 t/m 31 oktober zijn er weer de Heerlijke Herfstdagen bij Museum BroekerVeiling.

Tijdens openingstijden van het museum krijgen alle kinderen die het museum komen bezoeken een Herfst rebus mee die ze tijdens het bezoek kunnen maken. Heb je de oplossing gevonden? Kom het dan bij de receptie van Museum BroekerVeiling vertellen. Niet te luid natuurlijk, anders horen de andere kinderen het nog!

Op donderdag 21 en donderdag 28 oktober in de middag kan je lekker komen knutselen en op woensdag 20 en 27 oktober kun je ook nog eens kaarsen komen maken!

Ook kun je op rondvaart door het Rijk der Duizend eilanden. Dan neemt de kapitein je mee naar vroeger en vertelt meer over hoe het er toen allemaal aan toe ging. Onderweg is er veel te zien en kan je uiteraard ook zelf dingen vragen.

Natuurlijk ga je ook naar de veiling om je slag te slaan. Kijk wel uit, want voor je het weet ga je met een kofferbak met uien weer naar huis! Heb je wat lekkere groenten gekocht tijdens de veiling? Vraag naar een recept en laat je inspireren tot een gerecht wanneer je weer thuis bent. Kunnen jullie allemaal nog even lekker nagenieten van jullie bezoek aan Museum BroekerVeiling.

Voor meer informatie over de Heerlijke Herfstdagen, klik je op de roze button. 

TIP: Voor meer leuke activiteiten voor tijdens de herfstvakantie, houd je ook onze uitagenda in de gaten!

Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 17:00

Prijs Kinderen 4 t/m 12 jaar € 9,50
Volwassenen € 17,75
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Doe mee met een schilderworkshop, boek een familierondleiding en bezoek de nieuwe tentoonstelling Reinaert de Vos. Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze herfstvakantie!

Kijk hier voor meer info!