Het pakhuis van SinterklaasTerug naar het overzicht

Ook dit jaar is Museum BroekerVeiling geselecteerd als pakhuis van de Sint! Kom je de Pieten helpen?

Ook dit jaar is Museum BroekerVeiling geselecteerd als Pakhuis van Sinterklaas. De lighallen van het museum worden omgetoverd tot een trainingscentrum waar de Pieten hun conditie op peil kunnen houden. De kinderen mogen kijken hoe het er in het Pakhuis aan toe gaat, de Pieten helpen met allerlei klusjes en meetrainen!

Duikelen in het Pakhuis
De lighallen van Museum BroekerVeiling worden omgetoverd tot een trainingsparcours voor de pieten. Er mag bijna nooit iemand kijken of meedoen. Bijna nooit! Want op de woensdagen en weekenden kunnen kinderen langskomen om te klimmen, glijden en springen. Natuurlijk houden de Pieten een oogje in het zeil, want die weten hoe het allemaal moet! Lukt het je om het hele parcours af te ronden? Dan krijg je een echt pietendiploma! Durf jij het aan?
Sinterklaas toneelstuk en pepernoten
Na al dat rennen, springen, puzzelen en duikelen heb je natuurlijk wel even een pauze nodig. Tijdens je bezoek ga je daarom ook naar de afmijnzaal waar je een spannend Sinterklaas toneelstuk kunt zien. In de weekenden ruikt het heerlijk in het Pakhuis, want dan kunnen bezoekertjes de pieten helpen met het bakken van pepernoten!

Data:
13 november tot en met 5 december 2021
Iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Iedere woensdag van 14.00 tot 18.00 uur

Prijs:
De entree bedraagt € 8,00 per persoon/kind (vanaf 3 jaar), incl. warme chocolademelk, limonade, koffie of thee met wat lekkers erbij.
Museumkaart wordt geaccepteerd.

In deze periode is het museum gesloten voor het reguliere programma. Het is niet mogelijk om online te reserveren voor het Pakhuis van Sinterklaas.

Meer informatie over het Pakhuis kan je vinden op de website. Klik even door via de websitebutton.

TIP: ben je op zoek naar meer leuke Sinterklaasuitjes? In november kan je hier allerleukste Sinterklaasuitjes in de Kop van Noord Holland vinden.

Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Openingstijden 13 november tot en met 5 december 2021
Iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Iedere woensdag van 14.00 tot 18.00 uur
Prijs

Kids t/m 2 jaar gratis. Vanaf 3 jaar € 8,00 pp inclusief iets drinken met wat lekkers! Heb je een museumkaart? Die is ook gewoon geldig voor de entree.

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!