Picknicken in het speelparkTerug naar het overzicht

Kom deze zomervakantie lekker spelen en picknicken bij Speelpark de Swaan! Entree is slechts € 6,00 pp!
Kom deze zomervakantie heerlijk spelen in het ruime Speelpark de Swaan! Er is genoeg ruimte voor een heerlijke picknick, dus neem zelf lekkere broodjes mee, een parasol, klapstoel en voetbal! Een heerlijke ruime ligweide waar de 1,5 meter geen enkel probleem is. 

Na de picknick kan je een lekker ijsje halen bij de ijscobalie. Lekker schepijs om zo op te eten. Ook een zakje snoep, chips en wat drinken kan je hier halen. 

De parkwinkel is ook weer open, met eigen gemaakte jam, boerenkaas, lekkere streekproducten en leuke cadeautjes van het platteland. Let op: de snackcorner (v/h Keukenhuis) blijft voorlopig gesloten.

Voetgolf kan je op het grasveld naast Speelpark de Swaan doen en is de hele zomer open. Heel leuk om te doen en coronaproof!

De toegangsprijs van Speelpark de Swaan is de hele zomervakantie verlaagd naar € 6,00 pp (ipv € 8,50)! Parkeren is gratis.

Klik nog even door via de websitebutton voor meer info over het speelpark.

Speelpark de Swaan

Wagenweg 2
1724 PT Langedijk (Oudkarspel)
Openingstijden Openingstijden zomervakantie 4/7 – 16/8: dagelijks open van 10.00 – 17.30uur Prijs Slechts € 6,00 per dag pp (vanaf 3 jaar) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!