Speciale opening De SwaanTerug naar het overzicht

Speelpark de Swaan is weer open, zodat kindjes lekker kunnen buitenspelen, ook in de meivakantie!
Er mag weer samen buitengespeeld & gesport worden tot de leeftijd van 12 jaar. Geweldig dat dit weer kan, want lang binnen zitten hoort eigenlijk niet op die jonge leeftijd. Bewegen, vriendjes ontmoeten en samen spelen hoort er gewoon bij....

De speeltuinen van deSwaan zijn daarom open van 10-17 uur, kunnen ze even lekker uitrazen, ravotten en energie verbranden om 's avonds moe in bed te kruipen.

Begeleidende ouders dienen wel de 1,5 meter afstand te houden van andere volwassenen. Op zich moet dat geen probleem zijn bij ons, het park is 50.000 m2 groot, ruimte voldoende om afstand te houden.

De horeca is dicht, neem zelf even een gezond vruchtensapje of stuk fruit mee voor de kids. Spelmateriaal zoals een bal oid ook zelf meenemen, de uitleen is ook even dicht.

Om dit met het team mogelijk te maken vragen ze een kleine bijdrage van € 3.-pp of € 15.- per seizoen pp, graag per pin.

Speelpark de Swaan

Wagenweg 2
1724 PT Langedijk (Oudkarspel)
Openingstijden Zie websitebutton voor actuele openingstijden Prijs
€ 3,00 pp
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!