Zomer bij StedelijkTerug naar het overzicht

Kijk deze zomer je ogen uit bij Stedelijk Museum Alkmaar!

Wat is er mooier dan samen op een ontspannende manier iets te doen en te leren? Voor gezinnen met kinderen is Stedelijk Museum Alkmaar een leuke plek om een ochtend of middag door te brengen!

Bij binnenkomst staan er Anders-Kijken opdrachtkaarten klaar die je gratis kunt meepakken bij je bezoek. Aan de hand van creatieve opdrachten, die je samen of alleen kunt doen, wordt je uitgedaagd om aandachtig naar kunst te kijken (slow looking). 

Deze zomervakantie is daar ook nog eens een leuk boekje bij gekomen: Door de ogen van Rudi. Bij de tentoonstelling Rudi van de Wint – Reis naar het oneindige komt een boekje boordevol oneindig leuke kijk- en doe-opdrachten. Bekijk het werk door de ogen van de kunstenaar en teken wat jou opvalt. Niet moeilijk, maar wel heel leuk om te doen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het boekje is gratis en vind je bij de ingang van het museum.

Voor meer informatie over Stedelijk Museum Alkmaar, klik je op de roze button. 

Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Stedelijk Museum Alkmaar

Canadaplein 1
1811 KE Alkmaar
Prijs Gratis na entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial