Insectenboek (8+)Terug naar het overzicht

Een beestachtig leuke familievoorstelling bij Theater De Vest in Alkmaar!
Erik is een fantasierijk jongetje dat gefascineerd is door insecten. Als hij plotseling krimpt tot het formaat van een vlieg, komt Erik terecht in het stadspark. Hij beleeft bizarre avonturen tussen grassprieten die hoger zijn dan huizen. In deze wonderlijke wereld lijken de insecten verdacht veel op mensen. Erik ontmoet pinnige wespen, een zorgeloze eendagsvlieg, een activistisch lieveheersbeestje, raakt verstrikt in een spinnenweb, wordt gered door een kakkerlak en slaapt in het pension voor beestjes op de vlucht. Gaandeweg ontdekt Erik dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten gif. Kan Erik zichzelf en de insecten redden?

Kom gezellig met het hele gezin kijken op zondag 19 februari bij Theater De Vest in Alkmaar. Voor meer informatie over deze voorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze Uitagenda!

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Openingstijden Zondag 19 februari om 14:30 uur Prijs Vanaf €19,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw jaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial