JeugdTheaterVestivalTerug naar het overzicht

Herfstvakantie: kom naar het JeugdTheaterVestival in TAQA Theater De Vest!
Avontuurlijke voorstellingen, dansen, verkleden en spelen in de theaterspeelplaats
In de herfstvakantie is het feest in TAQA Theater De Vest! Op woensdag 20 oktober kunnen alle kinderen vanaf 6 maanden met hun ouders/ begeleiders zich de hele dag in het theater vermaken tijdens het JeugdTheaterVestival. Er zijn prachtige voorstellingen en in de foyer worden leuke doe- activiteiten georganiseerd. Kom dansen en spelen in het decor van een voorstelling, verkleed je als dwerg of boze stiefmoeder en ga met Sneeuwwitje op de foto.

Voorstellingen voor iedereen vanaf 6 maanden
Op 20 oktober heeft TAQA Theater De Vest 3 voorstellingen geprogrammeerd. Om 10.00 uur en 12.00 uur speelt Theatergezelschap de Stilte de voorstelling ‘Wacht ’s even’, voor kinderen vanaf 1/2 jaar. In een intieme setting nemen kinderen en hun ouders/ begeleiders plaats op een kussentje rondom een dansvloer. Een bijzondere dansvoorstelling waarin de wereld uit een bouwpakket ontstaat.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn om 14.30 uur welkom in de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje, in de gelijknamige voorstelling van Theater Terra. Het fabelachtige ‘het dier, het dier en het beestje’ van Theater Artemis is een dromerige musical voor iedereen vanaf 8 jaar, met live zang en muziek over net even anders zijn. Deze voorstelling start om 19.30 uur.

Kom dansen, verkleden en spelen!
Rondom de voorstellingen worden in de zaal en in de foyer vele leuke activiteiten georganiseerd. IN de foyer is een theaterspeelplaats ingericht, waar kinderen zich kunnen verkleden, verhalen kunnen verzinnen, kunnen tekenen en spelen met lego.

Meer info en tickets bestellen? Klik door via de roze websitebutton!

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Openingstijden Woensdag 20 oktober 2021 Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Doe mee met een schilderworkshop, boek een familierondleiding en bezoek de nieuwe tentoonstelling Reinaert de Vos. Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze herfstvakantie!

Kijk hier voor meer info!