icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

JeugdtheaterVestivalTerug naar het overzicht

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Openingstijden woensdag 23 oktober Prijs Vanaf € 9,50
Kom in de herfstvakantie op woensdag 23 oktober naar het JeugdtheaterVestival in Theater de Vest!
Tijdens het JeugtheaterVestival spelen 2 voorstellingen:

14:30 uur Rovers 3 - 6 jr € 9,50 > meer info
19:00 uur Acrobuffos 6 - 12 jr € 15,00 > meer info

Kom lekker vroeg naar het theater, want er is van alles leuks te beleven rondom de voorstellingen van het JeugdTheaterVestival! Zo'n half uur voor de voorstelling geniet je in de benedenfoyer van een spectaculair, acrobatisch optreden vol vliegende hoepels. Na afloop van de voorstelling mag je zelf hoelahoepen en krijg je handige tips en tricks!

Ook kan er naar hartenlust gespeeld worden in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats en is er gezellige livemuziek in de foyer. In de prachtige Plein Zaal creëren we een waar klim-en-klauterparadijs met de waanzinnige springsculptuur Play Scape.

Als ouder/begeleider even een momentje voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij houden een oogje in het zeil bij de Play Scape, zodat jij je fijn kunt ontspannen in de speciale theetuin op de bovenfoyer. Onze gastvrouw schenkt heerlijke verse en gedroogde thee(mixen)* en vertelt er graag meer over. Een gezellige middag of avond uit voor iedereen! (*Een kopje thee in de theetuin is inbegrepen bij het toegangskaartje)

Klik even door via de websitebutton voor meer info en tickets!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs