Ravi de Robot (5+)Terug naar het overzicht

Een voorstelling met een echte robot, nu bij Theater De Vest in Alkmaar!

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor en de koelkast komt de drankjes brengen. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig.

Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Maar alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi.

Ravi de Robot (5+) is een swingende, muzikale familievoorstelling van Theater Sonnevanck en duurt 60 minuten. Voor de voorstelling heeft het gezelschap de handen ineengeslagen met Universiteit Twente en daarom staat er een echte robot op het podium!

JeugdTheaterVestival

Deze voorstelling maakt deel uit van het JeugdTheaterVestival. In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Kom gezellig met het hele gezin kijken op woensdag 19 oktober bij Theater De Vest in Alkmaar. Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button.

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

TAQA Theater De Vest

Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Openingstijden Woensdag 19 oktober om 14:30 Prijs €10,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial