Boer Boris is jarig!Terug naar het overzicht

Tentoonstelling 'Boer Boris is jarig' in het Zuiderzeemuseum speciaal voor peuters en kleuters! (2-7 jaar
Boer Boris is jarig
Boer Boris presenteert vanaf 23 april in het binnenmuseum zijn nieuwste avontuur met een superleuke tentoonstelling voor peuters en kleuters. Je vindt er niet alleen originele aquarellen en schetsen uit de serie, maar ook fijne, échte Boer Boris-activiteiten voor zijn grootste kleine fans!

Maken de kinderen een worteltjestaart of klimmen ze liever op de tractor? Kunnen ze net zo goed zorgen voor de boerderijdieren als Boer Boris? En kunnen zij het bange bootje uit Boer Boris' nieuwe boek van z'n angst afhelpen? Verkleed als Boer Boris, zijn zusje Sam of broertje Berend duiken ze helemaal in dit nieuwste Boer Boris-avontuur.

De tentoonstelling maakt onderdeel uit van het 10-jarige jubileumprogramma van Boer Boris. Daarnaast verschijnt er een nieuwe editie die speciaal voor het Zuiderzeemuseum is geschreven: Boer Boris en het bootje.

Kijk voor meer info op de website via de roze websitebutton!

LET OP: Er gelden lagere online entreeprijzen als je enkel déze tentoonstelling in het binnenmuseum wil bezoeken (dus niet het buitenmuseum).
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar krijgen gratis entree; kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen € 4,- per persoon. Volwassenen betalen een tarief van € 7,- per persoon.

Volg dan NIET de borden Zuiderzeemuseum, maar navigeer op Compagnieshaven 7 in Enkhuizen. Dit parkeerterrein (maximaal 7,50 euro per dag) bevindt zich recht tegenover de ingang van het binnenmuseum aan de Wierdijk 12-22.

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Openingstijden Vanaf 23 april t/m 23 oktober 2022 Prijs Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar krijgen gratis entree; kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen €4,- per persoon. Volwassenen betalen een tarief van € 7,- per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

Op onze Facebookpagina delen we dagelijks een leuke tip. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook