Avond in het buitenmuseumTerug naar het overzicht

De avondopenstelling in het buitenmuseum is echt een aanrader! Met sfeervolle stormlantaarns en vuurwerk!

Zaterdag 21 én 28 oktober organiseert het Zuiderzeemuseum weer de Avond in het buitenmuseum. Wegens het succes van vorig jaar (het was snel uitverkocht), dit jaar dus 2 avonden!

Tijdens de Avond in het buitenmuseum zijn er muzikale optredens en zorgen talloze stormlantaarns voor een unieke sfeer in de straten en huisjes. Voor kinderen zijn er gratis lampionnen verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Op 21 oktober zijn er gedurende de avond in de Markerhaven maar liefst drie lasershows, terwijl op zaterdag 28 oktober de avond feestelijk wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Ook de Oudhollandse kermis draait op volle toeren met gratis kermisattracties uit het begin van de 20ste eeuw. Maak een ritje in de ouderwetse rups, zweef in de zwanenzweefmolen, zwier op de luchtschommel of probeer je geluk bij de schiettent.

Bewonder ook Kaatje Stip, die met haar feestelijk verlichte, bewegende poppenkastjurk verhalen vertelt.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website via de roze button!

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Openingstijden Zaterdag 21 en 28 oktober van 18:00 tot 21:00 Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial