Genieten van het waterTerug naar het overzicht

Spetter en speel de hele zomer lang bij Zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar. Plonzen maar!

Superleuk is het hier! Voor de allerkleinsten is er een Waterspeeltuin. Peuters en kleuters kunnen zich uitleven met glijbaantjes, pompjes, fonteintjes en allerlei andere attributen in circa 30 centimeter diep water. 

Gratis animatie en stormbaan
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van 16 juli tot 28 augustus ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier! Als klap op de vuurpijl is het buitenbad bij mooi weer geopend voor een lekkere plons.

Extra zwemlessen
Op verschillende dagen in de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. 

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Check de website voor de reguliere openingstijden Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial