WintercircusTerug naar het overzicht

Wintercircus


Wormer, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard
Openingstijden Klik even op de websitebutton voor alle voorstellingen per locatie Prijs Vanaf € 15,00 pp
Kom naar het fantastische wintercircus Sijm in Wormer, Purmerend, Hoorn of Heerhugowaard!
Wintercircus Sijm presenteert ook dit jaar een compleet nieuwe voorstelling. Een show met 12 nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Met dit Wintercircus maken zij dit jaar een tournee langs vier locaties in Noord-Holland: Wormer, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard.

Het is een intieme setting. Als toeschouwer ruik je de paarden die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. Dit feestelijke wintercircus wordt natuurlijk in winterse sferen ondergedompeld. Het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen, duizenden lampjes en houtsnippers op de vloer. Je word door de Kerstman ontvangen in een sfeervolle ontvangsttent . Deze tent is aangekleed met nostalgische houten huisjes, smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Bij de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk warme chocolademelk. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Van 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020. De voorstellingen worden gehouden in Wormer, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard. Klik even door via de websitebutton voor meer info, data en tickets.

Tips van de maand