De Bolle Buik HeerhugowaardTerug naar het overzicht

Een oudhollandse speeltuin en midgetgolfbaan met een écht pannenkoekenrestaurant! Nu ook burgers!

CORONA UPDATE - De speeltuin en midgetgolf zijn vanaf zaterdag 16 mei 2020 weer geopend. Het restaurant is nog gesloten. Om te zorgen dat alles goed verloopt hebben ze een aantal regels opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Lees deze goed door voor je bezoek aan De Bolle Buik. (check de regels via de websitebutton)
Het is momenteel niet toegestaan te eten en drinken op het terras van De Bolle Buik. Wel kun je bij het loket wat bestellen om mee te nemen of te nuttigen ergens anders op ons terrein. 

Over De Bolle Buik
Als het weer het toelaat, kan je lekker spelen in de grote speeltuin. Ga met z'n allen op de familieschommel en lekker chillen op het gras, of graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad! De speeltuin heeft meer dan 20 verschillende speeltoestellen! Én een heerlijk terras waar papa en mama lekker kan genieten van een kopje koffie of thee!

Er is ook een Midgetgolfbaan, waar je een potje midgetgolf kunt spelen.

En vergeet het Kabouterpad niet! Bij de Bolle Buik kan je namelijk een rugzak vol met leuke spulletjes lenen! Elk kind krijgt een kaboutermuts, een echt kabouterdiploma, een glas heerlijke limonade bij de Bolle Buik én gratis entree voor de speeltuin. 

Daarnaast is De Bolle Buik ook een pannenkoekenrestaurant, maar naast de pannenkoeken serveren ze ook heerlijke burgers, ook speciaal voor kids. En weet je wat nu zo leuk is? Je kunt aan tafel zelf je pannenkoekbeslag mixen! Daarna mag je de beslagkom zelf naar de keuken brengen en maakt de kok er een prachtige pannenkoek van voor je! Ook mag je je eigen ijsje maken (als het niet te druk is). Bij de Bolle Buik is het allemaal heel gemoedelijk!

TIP: wil je nog meer doen? Achter de Bolle Buik ligt het Rosarium Park (hier wordt ook het Kabouterpad gelopen) en achterin dit park ligt Kinderboerderij de Bongelaar!

De Bolle Buik

Dreef 8
1701 GP Heerhugowaard
Openingstijden Woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur - 18.00 uur
Let op bij slecht weer of rustige dagen kan het zijn dat ze gesloten zijn of eerder sluiten.
Prijs Kinderen € 3,00 voor de speeltuin / ouders gratis. Ga je eten bij de Bolle Buik mag je gratis spelen! Midgetgolf € 3 per persoon. Kabouterpad: € 5,00 per kind (€ 10 borg) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zuiderzeemuseum is open!

Zuiderzeemuseum is open!

Het buitenmuseum is open en de kinderen kunnen op avontuur langs de nieuwe tentoonstelling Must See!

Meer info!