SurfkampTerug naar het overzicht

In Camperduin kan je meedoen met het Quiksilver surfcamp deze zomervakantie!

SURFKAMP IN DE ZOMERVAKANTIE 


Het surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een groot spektakel met de leukste activiteiten op twee verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand!

Het surfcamp bestaat uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap. Naast de surflessen gaan jullie onder andere longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het surfkamp is één groot feest dat je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een "expression session" op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Het Quiksilver surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan met of zonder overnachting geboekt worden in Camperduin.

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info.

De Jongens Uit Schoorl (DJUS)

Heereweg 403
1871 GL Schoorl
Openingstijden Check de website voor de exacte data Prijs Vanaf € 280 per week, inclusief lunch, tussendoortjes, fruit en drinken! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de lente!

Eropuit in de lente!

In het voorjaar zijn er heel veel leuke (buiten)uitjes. We hebben ze voor je verzameld.

Naar de tips