Een zee aan bloemen!Terug naar het overzicht

Lentetuin Breezand

Ceresplein 1
1764 HD Breezand
Openingstijden Van 27 februari t/m 2 maart 2020. De kindertent is op vrijdag geopend van 14:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 Prijs € 7,50 Volwassenen - € 3,50 Kinderen van 4 t/m 12 jaar (kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen) Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Genieten van een zee aan bloemen bij de Lentetuin in Breezand met in het weekend een gave Kindertent!
Witte stranden, een blauwe zee en palmbomen vormen aankomend voorjaar het decor van de jaarlijkse overdekte bolbloemenshow in Breezand. Het thema van de 40ste editie van de Lentetuin is ‘Tropical’. Van 27 februari t/m 2 maart 2020.

Ook dit jaar is er weer volop vermaak voor kinderen op de Lentetuin. In de kindertent vind je geen tablets of televisieschermen, maar kunnen de jongste bezoekers lekker knutselen, schilderen, spelletjes spelen of zich even terugtrekken met een boekje in de voorleeshoek. De meiden van Kappio Kinderopvang, RegelSammy en AP Fotografie staan weer klaar om jou en je kinderen te entertainen! De kindertent is op vrijdag geopend van 14:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Het speelparadijs bevindt zich op de Voorjaarsbeurs naast het restaurant.

Wat is er te beleven?
• Bouw de mooiste, zomerse zandkastelen
• Knutsel en schilder erop los
• Neem een duik in de ballenbak
• Laat je schminken
• Bewonder foto’s van AP Fotografie
• Kruip weg in de voorleeshoek

Klik voor meer info even door naar de website via de websitebutton.

TIP: klik nog even door naar onze uitagenda voor meer leuke kinderuitjes in de Kop van Noord-Holland!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs