icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Online kinderspeurtochtTerug naar het overzicht

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar is er een leuke online kinderspeurtocht gemaakt door het 3D museum!
Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar (en volwassenen die het leuk vinden natuurlijk!) heeft Museum BroekerVeiling een online speurtocht gemaakt door het 3D museum.

Via de roze websitebutton ga je naar de Virtuele Kinderspeurtocht. Download het antwoordenblad en bezoek de Virtuele Tour.

Zie je een oranje stip in het museum? Dan vind je een vraag van de speurtocht! Vul de letters vòòr de juiste antwoorden in op de nummers van de vragen op het antwoordenblad. Kijk maar eens of je de woorden kan vinden, dan weet je wat je bent!

Bezoek het museum digitaal
Museum BroekerVeiling is natuurlijk het allerleukste om 'live' te bezoeken. Maar om alvast een indruk te krijgen van wat er nu allemaal te beleven valt in het SuperKOOLe Museum BroekerVeiling kan je alvast een kijkje nemen via de Virtuele Tour. 

Luister naar fragmenten uit de audiotour, zweef rond in entreegebouw de Toekomst, klik door de Lighallen en bekijk het Afmijnlokaal allemaal in 3D.

Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor de meivakantie

Tips voor de meivakantie

De meivakantie wordt tijdens de coronacrisis anders dan normaal. Kies daarom in de meivakantie voor elke dag één echte highlight en maak toch samen leuke herinneringen!

Tips voor een meivakantie thuis!